Ha kislányomnak nyilvános helyen kell wc-re mennie majd, ha az Anyuka nélkül melyik wC-re vigyem? /Apuka/
Szia!
Nehogy a férfi mosdóba vidd!:) nyugodtan vidd be a nőibe . Ilyenkor nem néznek furcsán a lányok , asszonyok :)
A férjem a nőibe vitte a kislányt. Ott minden WC-t külön is be lehet zárni. A férfi WC-ben viszont nem, és nem hinném, hogy egy pici lánynak való látvány lenne a piszoár előtt álló férfi.....
És a kisfiamat is a nőibe szoktam bevinni, ha úgy adódik.
Szia!
A férjem technikája: nem indul el addig, amíg a lányunkat el nem küldi bilizni. (Egy rizikóval kevesebb.)
Minden további nélkül beviszi a női wc-be, de ha jó idő van és a gyerkőcöt sürgeti az inger (nincs idő rohanni és wc-t keresni), akkor marad a bokor.
Neylonzacsi mindig van nálunk, ha kakilni kellene, mert azt el lehet csomagolni és ki lehet dobni a szemetesbe. Ennyi.
A kisgyerekes szülőknél találékonyabbat keresni sem lehet!
Üdv!
Én is mindenképp elküldeném indulás előtt wc-re. És én is a női Wc - be vinném. Vészhelyzet esetén, a bokor nem biztos, hogy jó megoldás, mert egy "városi bokorá" nem sokat takar, és szégyenlős lehet, ha meglátják a nuniját (esetleg bámulják). És a szobatisztasággal nem jön együt, az hogy tud guggolva pisilni. Addig vagy fogni kell, de én inkább azt javaslom legyen az autóban bili.
A bilit kiveszed az autóból, (akár az autó ajtajaival takarni is lehet a gyereket) a gyerek pisil, megtörlöd neki, kiburítod a bilit. a wc papírt eldobod a szemetesbe. (ha kaki is van egyben mehet a kukába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!