Hogy vágjuk le a haját a fiamnak?
Most múlt két éves a fiam és hosszú göndör 25 centis volt a haja.Tegnap előtt este sikerült levágni belőle vagy 10 centit,semmi gond nem volt.Ma viszont folytattuk volna,de csak hátul meg a jobb oldalon engedte.A bal oldalt az istenért sem sikerül levágni.Már alvás közbe is próbáltuk,és egyszerűen esélytelen,ahogy megfogom a haját már fordul arra az oldalára.
Segítsetek,hogy tudnám levágni a haját.
Szia!
Beszéljétek meg vele, hogy miért szeretnétek levágni a haját, és engedjétek meg neki, hogy olyan legyen amilyenre ő szeretné. Igaz, hogy még csak két éves, de már ilyenkor is meg van a gyerekekben a szép érzék. Szerintem tudni fogja, hogy mit szeretne. Sok szerencsét.
18L
Az én fiamnak kétévesen csak fodrásznál sikerült. Lefogtam, ordított, a fodrász pedig géppel levágta neki. Ollóval esélytelen volt, mert borzasztóan kapálózott:( Otthon előtte próbáltuk többször is, de a harmadik nyisszantásnál már ott sem volt, és szórta szét a hajat a lakásban.
Most hároméves, a fodrásznak legutóbb sikerült üvöltés nélkül levágni a haját, de még mindig csak géppel... Pedig úgy szeretném, ha lehetne vágni neki valami csinos kisfiús frizurát.
nalunk apa fejen vegigment az auto (nullasgep), mondtuk, hogyha jo lesz, az o fejen is vegigmehet
akarta
neha megallt a fodrasz, megmutatta, a gephez rakta a kezet, stb
kimondottan elvezte
azota meg 2x volt ugyanez
Sikerült.:)
De senki nem vette észre,hogy le lett vágva a haja.:)
Pedig szerintem elég feltűnő.
Szia!
Végül is hogy sikerült megoldanotok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!