Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vágjuk le a haját a fiamnak?

Hogy vágjuk le a haját a fiamnak?

Figyelt kérdés

Most múlt két éves a fiam és hosszú göndör 25 centis volt a haja.Tegnap előtt este sikerült levágni belőle vagy 10 centit,semmi gond nem volt.Ma viszont folytattuk volna,de csak hátul meg a jobb oldalon engedte.A bal oldalt az istenért sem sikerül levágni.Már alvás közbe is próbáltuk,és egyszerűen esélytelen,ahogy megfogom a haját már fordul arra az oldalára.

Segítsetek,hogy tudnám levágni a haját.

2011. júl. 10. 00:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszéljétek meg vele, hogy miért szeretnétek levágni a haját, és engedjétek meg neki, hogy olyan legyen amilyenre ő szeretné. Igaz, hogy még csak két éves, de már ilyenkor is meg van a gyerekekben a szép érzék. Szerintem tudni fogja, hogy mit szeretne. Sok szerencsét.

18L

2011. júl. 10. 00:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ígérj be neki egy játszóterezést, fagyizást vagy valamit! Igaz kicsi még de mondhatod neki hogy vágjátok együtt vagy valahová had vágjon vele magának és dicsérd hogy mennyire szép lett, majd megmutatjátok xy-nak...! Keresztlányomnál ez vált be :)
2011. júl. 10. 01:05
 3/11 anonim ***** válasza:
had vágjon bele* magának
2011. júl. 10. 01:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak kétévesen csak fodrásznál sikerült. Lefogtam, ordított, a fodrász pedig géppel levágta neki. Ollóval esélytelen volt, mert borzasztóan kapálózott:( Otthon előtte próbáltuk többször is, de a harmadik nyisszantásnál már ott sem volt, és szórta szét a hajat a lakásban.

Most hároméves, a fodrásznak legutóbb sikerült üvöltés nélkül levágni a haját, de még mindig csak géppel... Pedig úgy szeretném, ha lehetne vágni neki valami csinos kisfiús frizurát.

2011. júl. 10. 07:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam is kukac, én a fagyival foglaltam le - azt ülve "kell" nálunk enni az udvaron is, amíg fagyizott (3-at evett meg, de megérte), addig úgy-ahogy formára nyírtam. (ott nem számított hova szóródik)
2011. júl. 10. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:
próbáld meg esetleg tévé előtt ülve, vagy ha bp-i vagy, könnyen találsz neten gyerekfrdászatot, ott biztos van tapasztaatuk az ilyesmivel
2011. júl. 10. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:

nalunk apa fejen vegigment az auto (nullasgep), mondtuk, hogyha jo lesz, az o fejen is vegigmehet

akarta

neha megallt a fodrasz, megmutatta, a gephez rakta a kezet, stb

kimondottan elvezte

azota meg 2x volt ugyanez

2011. júl. 11. 00:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Sikerült.:)

De senki nem vette észre,hogy le lett vágva a haja.:)

Pedig szerintem elég feltűnő.

2011. júl. 11. 23:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Na és milyen módszerrel sikerült? :)
2011. júl. 12. 00:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Végül is hogy sikerült megoldanotok? :)

2011. júl. 12. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!