Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt olyan valamelyikőtöknél,...

Volt olyan valamelyikőtöknél, hogy a gyerkőc nem evett egyes dolgokat és mikor bölcsibe került megette az ottani főzeléket stb-t?

Figyelt kérdés
Valamint ugye ott nem tesznek elé előkét meg ilyesmit és így leeszi magát. Mivel mossátok ki a foltokat? Próbáltam már Vanisht, Ariel proffesionalt még egyik se jött be.
2009. márc. 30. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
vanisch oxi action gél...1 l 2e ft körül van azzal meg körömkefével kijön
2009. márc. 30. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

N I N C S váltóruha a bölcsiben? Kincstári?

Ilyet nem is hallottam. Akkor vigyetek ti játszóst.

2009. márc. 30. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát úgy van tán, hogy kell lennie a szekrénybe egy teljes adag váltóruhának, ha leönti magát egyéb. De többről nem tudok. Miért máshol hogy van? Reggel felöltöztenitek a gyereket, majd mikor beértek újra átöltöztetitek ottani ruhába, majd délután mikor mentek érte vissza utcaiba és otthon meg újra otthoniba? Ez kicsit sok a gyereknek szerintem. De lehet nem így van.

Vettem pár új ruhát most és van ami foltos lett és nem jön ki. Csak most megint hogy viszem ugyanabba de már foltosba? Mert állítólag nem nézik, de nem úgy van az. Ha foltos megszólnak.

2009. márc. 30. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze nem a szemedbe.
2009. márc. 30. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz mi ovit kezdtük most, de nálunk úgy van, hogy viszünk be ottani játszósat, plusz váltót, ha baleset lenne! Egész héten abban van bent, hétvégén hazahozzuk és hétfőn tisztát viszünk! Nekem is vannak néha foltok, én a dm-be vettem dm-es folttisztítót nekem bevált és nem is olyan drága!Vanish nem jött be de a szappant szoktam reszelni a fehér ruhákhoz! Ja és igen van olyan amit itthon nem evett meg a gyerkőc, pl. gomba, tojás leves, paradicsomleves!:)
2009. márc. 31. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim az oviban is leették néha magukat, de ott is kötelező a váltóruha. Vannak olyanok, ami nem olyan szép, extra, jó az a nadrág a sáros udvarra szerintem.

Az ételekről: ott sokkal több mindent megesznek, mint itthon. Látják a többitől, és jobban elfogadják.

2009. márc. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!