Két éves volt október 26-án a fiam, még mindig szopizik (éjjel is, csak így alszik el). Bölcsiben nincs gond vele, simán alszik. Szeretném leszoktatni, de eddig minden kudarcba fulladt. Segítséget, ötleteket szeretnék kapni, nektek hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 13:30
11/15 A kérdező kommentje:
Hé, emberek! Ne csináljátok ezt! Biztos mindenkinél akad olyan dolog, amivel a másik nem értene egyet, emberek vagyunk, ne bántsuk egymást, elég "szar" a világ anélkül is!!!!!
2009. márc. 30. 14:13
12/15 anonim válasza:
Csak egy átlag ember aki nem szokott lebunkózni másokat csak azért mert nem egyezik a vleményük az övével!Kedves kérdező!Teljesen igazad van,sajnálom,hogy ez lett!Remélem kapsz használható ötletet!Szép napot Mindenkinek!
13/15 anonim válasza:
Nekem pedig a szoptatás a gyenge pontom, hiszen tudom, mennyire értékes a picinek az anyatej! Kihoz a sodromból, ha ilyen drasztikus eszközökkel akarják leszoktatni a kicsiket a ciciről. Bocs!
A cumiról is nagyon nehezen szoknak le, pedig az csak egy tárgy. Gondolj már bele!
14/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én sem híve ezeknek a dolgoknak, de amikor már kétségbe esik az ember, akkor próbálkozik. Egyébként amikor a leragasztást próbáltam, azt ő tudomásul vette, megnézte, nyugtázta, hogy anyának fáj, nem is kérte. Csak mindemellett azért tudtam, hogy a sok hiszti ennek szól. Próbáltam sokkal többet ölelgetni, szeretgetni, összebújni helyette, de amúgy sem az a nagyon bújkálós fajta gyerkőc, akkor meg pláne nem hagyta magát.
2009. márc. 30. 14:26
15/15 A kérdező kommentje:
Viszont egyik gyerekem sem cumizott soha, a lányom cumisüvegezett pár hónapig, aztán arról is leszokott, gyakorlatilag magától.
2009. márc. 30. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!