Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 éves gyereked szokott...

2-3 éves gyereked szokott cukorkát kapni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyit, naponta v. hetente hányszor?
2011. júl. 7. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
lemaradt, hogy a fiam 4 éves lesz hamarosan.
2011. júl. 7. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Kemény cukorkát még nem evett de más cukrot már igen és csokit is.De nem sűrűn kb heti 2 alkalom,nem tartom rosszabnak mint a süteményt.Nálunk az elég sürün van a mamák révén és nem dughatom el elöle.
2011. júl. 8. 06:08
 13/17 anonim ***** válasza:

3 évesen evett először nyalókát, azt mostanában kap néha, most 3és fél éves. Cukorkát még nem evett. Egyszer smartiest és egyszer gumicukrot (nem ette meg)

2 évesen semmi ilyesmit nem kapott még.

2011. júl. 8. 07:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Akkor velünk nagyon elszaladt a ló, mert mi ott tartunk, hogy a lányom naponta megeszik 2-3 szem cukorkát, vagy nyalókát. Nem én adom neki, sajnos az apja szoktatta rá meg a nagyanyja. Egyszerűen nem tudok már mit csinálni, próbálok erélyes lenni, de egyik sem hallgat rám. Állandóan veszekszek velük emiatt. A gyerek már rászokott, erőszakosan kéri, hisztizik, addig üvölt amíg meg nem kapja. (de én akkor sem adom oda, de ha ott az apja, akkor tőle megkapja)

Neki csak a cukorka kell, sütit nem szereti, és más édességet sem, beleértve a túrórudit, kindert sem.

Csak az vigasztal, hogy nem iszik semmilyen cukros italt, csak vizet. Ez a napi pár cukorka az egyetlen káros "szenvedélye".

2011. júl. 8. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Soha nem adtam ilyen korban nekik. Most épp a legkisebb ennyi idős, szerintem meg is fulladna tőle... eszembe sem jutna.
2011. júl. 8. 11:22
 16/17 anonim ***** válasza:
A felrenyelés, fulladás veszélye miatt nem adok neki cukorkát, mondjuk nem is szokott lenni itthon, a nyalókával szaladgálás szintén nagyon veszélyes, csokit is riktán kap, mert néha székrekedése van. Viszont gyakran szoktam sütni, kap túró rudit, krémtúrót, bár nem mindennap. Mostanában evett párszor fagyit, kétszer vagy háromszor, mert ha apa viszi a játszóra, őt könnyű becsábítani egy fagyira :) de ez még nem tragédia sztem. Mézes teát is szokott kapni, azt sem mindennap. Asszem nagyjából ennyi az édesség. Ennek ellenére válogatós és keveset eszik :) de a súlya mégis rendben van, ami egy rejtély.
2011. júl. 8. 14:38
 17/17 anonim ***** válasza:
2 éves a kislányom. néha rudit,krémturot,pudingot adok neki.inkább a gyümölcsöket adom neki, és szereti is.elöbb ezeket szokja, szeresse meg,ráér majd az édességgel.nem leszek majd ellene.(szerintem)
2011. júl. 10. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!