Hogyan adjátok be gyereketeknek a Sumamed szuszpenziót?
Figyelt kérdés
A torokra öntős módszer nem vált be és a Kububa keverés sem sajnos.
2011. júl. 6. 19:39
1/8 anonim válasza:
Én kis részletekben bekanalazom neki,és utána adok neki inni.Esetleg próbáld mézbe rakni,vagy tömény szörpbe.
2011. júl. 6. 19:49
2/8 anonim válasza:
én minden ilyen önthető gyógyszert a nurofen kis fecskendőjével adok be,ez eddig a legrosszabb gyógyszer esetén lásd,augmentin is bevált.kimérem először a mérőkanálba mennyi az adag,és mennyi a kis fecskendőbe és utána már automatikusan abba szívom fel,ha nagyon nem akarná,az elején egy kis szörpöt szívnék fel aztán gyógyszer majd megint szörp.másodpercek töredéke alatt benyomom neki és még meg is köszöni,hogy finom.
2011. júl. 6. 19:56
3/8 anonim válasza:
OFF
"torokra öntős módszer"
hmm ... a hideg is futkos a hátamon ...
2011. júl. 6. 19:58
4/8 anonim válasza:
Torokra öntés életveszélyes!!!!!
Kipróbáltam minden "csalit" semmi nem vált be,mindig kihányta a lányom, most 3.5 éves már nagyrészét beveszi úgy ,hogy gumicukrot kér utána:) de azért van, hogy így is taccsol:( Nagyrészt így gyógyszer nélkül gyógyulunk...
2011. júl. 6. 20:05
5/8 anonim válasza:
Három évesem mindig egy kindercsokit kap, miután bevette és nem köpte ki. Ezzel a "technikával" egy szó nélkül beveszi az összes förtelmes ízű gyógyszert.
A kindercsokit mindig elő kell készíteni (felkockázni), és ott van a szeme előtt, hogy azonnal be tudja kapni.
Még jó, hogy egy nap csak kétszer kell gyógyszert bevennie:)
2011. júl. 6. 20:51
6/8 anonim válasza:
Én sehogy sem tudom. Sajnos kihányja, így másikat írattam. Abból is kihányt 1-2 adagot, de így is elég maradt, hogy hasson. A Sumameddel az a baj, hogy csak pár adag az egész kúra, ha egyet kihány, nincs értelme beadni a többit. Az Aktil duo nem jön vissza neki, de nem kaphat mindenre azt.
2011. júl. 6. 21:03
7/8 anonim válasza:
Én azzal a fecskendő-félével adtam be, amit volt a dobozban. Mondjuk ezek szerint ritka szerencsés vagyok a fiammal, mert semmiféle fintorgás vagy kiköpködés nem volt, minden gyógyszert szó nélkül bevesz.
2011. júl. 6. 22:59
8/8 A kérdező kommentje:
Jajjj,nem úgy öntöm torkára,ahogy ti gondoltátok,hanem úgymond fecskendővel gyorsan "belövöm" addig neki!!!Nem tenném ki fulladásnak,ne hülyéskedjetek már!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!