Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Beszélj úgy, hogy érdekelje,...

"Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje" Mi a véleményetek a könyvről? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 23:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekelne!
2011. júl. 5. 23:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Hajaj. Az egyik legjobb a piacon. Olvasom és tanulok. Néha nehéz, de sokat segít megérteni, mit miért csinálnak, és hogy kéne megoldani. Nagyon ajánlom. Könnyű olvasni, de idő kell elsajátítani. Nem fogod megbánni. Ez tuti.
2011. júl. 6. 07:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Én könyvtárból hoztam ki,és nagyon tetszett.Szerintem feltétlenül olvasd el.
2011. júl. 6. 07:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Könyvtárból vettem ki és eléggé csalódott voltam. Semmi olyan infot nem kaptam tőle amit magamtól nem alkalmaznék ösztönből. De lehet, hogy sokaknak segít.
2011. júl. 6. 07:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a hasonló témájúak közül!Hasznos!
2011. júl. 6. 08:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sokan egyetértenek. A világ legjobb könyve, és ha valamire, erre érdemes áldozni!! Én most veszem meg a másik részét is a testvérféltékenységről!
2011. júl. 6. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó, hasznos könyv. Ha nem is 1-2 éves korban, bár lehet alkalmazni belőle sok mindent már ekkor is, de még kamaszkorban is jó. Mindegyik gyereknevelős könyv eddig amit olvastam csak a pici korra vonatkozott. Nekem egy kicsit távolinak tűnik, mikor tudom alkalmazni az olvasottakat, de legalább lesz időm többször elolvasni.
2011. júl. 6. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi a másik könyv címe? A testvérféltékenységesé?
2011. júl. 6. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:

utolsónak: Testvérek féltékenység nélkül.

[link]

2011. júl. 6. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Köszi. :)
2011. júl. 6. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!