Kislányom 5 éves. Magas láza van, mandulagyulladástól (39.5-40), és a 3*10 csepp cataflam nem húzza le neki. Mennyire növelhetem a cseppek számát ha 20kg a gyermek?
Én annak idején a menstruációs görcseimre szedtem be 1x Cataflamot, mert a barátnőmtől kaptam. Ő annyira görcsölt hogy napi 5-7 db-ot is be kellett belőle szednie, hogy hasson, pedig a Cataflam egy lórúgás! Sztem ha csepp, ha nem, gyereknek biztosan nem ez a legjobb megoldás, mert marha erős, és elsősorban görcsoldó, nem lázcsillapító!
Végigpróbáltátok a dokival az összes lehetőséget a lázcsillapításra? Mert ha nem, nem tudom miért ezt javasolta. A húgomnak sem vitte le soha semmi a lázát, de az Algopyrin injekció pl. hatásos volt végső esetben, vagy a Rubophen tabletta (vagy Algopyrin tabletta), ha a gyerek szirupok (Panadol, Nurofen) nem hatásosak. De tényleg kombinálni kellene a hűtőfürdővel mindenképp. A tablettát pedig össze tudod törni neki és pl. egy kis ömlesztett sajtba belekeverni (Medve), és azt már meg tudja enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!