Milyen programot ajánlanátok Júli 4-10 között egy 3 évessel és egy 16 hóssal Győrben?
Figyelt kérdés
Szabin leszünk, bölcsileállás, cél a gyerekek foglalkoztatása.
Tervben van az állatkert, a Szent István úton egy nagy hajós játszótér, egy Ficánka Tanoda, gondoltam egy bábszínház előadásra, de nem tiszta a honlapon a programja..
Győrköcfesztiválhoz még kicsit, tavaly voltunk...
Van valakinek valami ötlete?
2011. júl. 3. 10:17
1/2 anonim válasza:
A Duna Centerben van egy jó játszóház, azt kipróbálhatjátok. Még jó program a vonatozás, esetleg buszozás, az én 16 hónapos fiam nagyon élvezi. Kisvasút esetleg Veszprém felé, mi még nem voltunk,de állítólag nagyon szép.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja, ugripark is tervben van, el is felejtettem írni. Vonatozni megyünk majd Bpre, kórházba. De lányom is imádja:)
Köszi
2011. júl. 3. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!