Apró kisfiúk anyukái! 2,5 éves a kisfiam, ehhez 91 cm és 13 kiló társul mindössze, nem túl pici?
Figyelt kérdés
Vannak még hasonlóak? Egyébként kis husisnak látszik,gondolom a magassága miatt. Köszi a válaszokat!2011. jún. 30. 14:20
11/20 anonim válasza:
26 hónapos a fiam és 13kg40dkg 93cm tegnap este méreckedtünk szerintem tök átlagosak és mire 1 osztályba mennek észre sem lehet venni ezeket a külömbségeket.
12/20 anonim válasza:
azt a ku.rva... ezekszerint ezért mondják a fiamra hogy óriásbébi 15 hónapos 13 kiló és 90 centi
13/20 anonim válasza:
kedves utolsó az én fiam 18 hónapos kora óta egy grammot nem hízott viszont 27.hónapig nőtt 4 centit.
14/20 anonim válasza:
Az én fiam a 2 éves státuszon, 98 centi és 13 kiló volt.
2 hónap telt el azóta és már most ott tartunk,hogy azóta is ki kellett cserélni a ruhatárát mert kinőtte az összes bodyját.Simán nőtt 2-3 centit.Hízni nem sokat hízott szerintem.Jó magas és vékony fiúcska.Mindig 3-4 évesnek nézik a magassága miatt.Tegnap lent játszottunk a homokozóba egy kisfiúval aki 4,5 éves volt, és magasságra teljesen egyformák voltak,csak a másik kisfiú kb 18 kiló volt.
Szerintem nem pici a fiad.
15/20 anonim válasza:
A lányom februárban volt 2 éves, 12,5 kg, 89 cm, se nem sovány, se nem kövér. Szerintem pont jó. Pontosabban inkább imádnivaló.
16/20 anonim válasza:
Szerintem nem túl kicsi. Igaz lányom van, 3 évesen 96 cm és nincs még 12 kg.
17/20 anonim válasza:
nekem ugyan lányom van, de 11 kiló és kb. 88 centi.
18/20 anonim válasza:
szia én fiam 2éves és 2honapos és 86cm 11kg sztem vékony meg kicsi.de más nem látja annak.
19/20 anonim válasza:
Fiam 2 évesn volt 94 cm, 3 évesen 18 kiló (104 cm)
(ő most 11 éves 154cm magas majdnem 40es lábbal és 48 kg)
A "kis"lányom-aki 28 hónapos (lesz 8-án) 14,8 kg és 94 cm, a lába 25-ös.
Nekem meg ilyen nagyra nőtt gyermekeim vannak:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!