Adott-e valaki mostanában ilyen gyógyszert a gyermekének? Klacid KID 250mg/5ml
Szia! Én adtam, de sajna annyira rossz,keserű íze van, hogy hiába tettem bármibe, akkor sem volt elviselhetőbb! :(
Én kinder csokit adtam azonnal a szájába, amint bekapta a gyógyszert, így nyelte le. Hozzáteszem, nekem nagyon édes szájú alányom, így ez sikerrel járt, de a 4-5. napon már "erőszakkal" tudtam csak beadni így is, mert hamar rájött a cselre... 15 hós volt a lányom.
Ennyit tudtam segíteni, sok sikert!
Köszi a segítséget.
És nektek is ennyire szemcsés volt ez a gyógyszer?
Félő,hogy az én fiam is pöttyös lesz tőle.Második válaszoló a kiütéseket mivel kellett kezelni, és mennyi idő múlva múltak el?
Én is észrevettem az után,hogy beadtam a szája szélén lett egy nagyobb piros folt meg a nyakán.Meg hátul a nyakán tele lett apró kis piros pöttyökkel.Még nem tudom,hogy a gyógyszer miatt-e.Próbáltam hívni a körzeti dokit de nem tudom elérni reggel óta.Ha más nem holnap reggel leviszem a gyereket a dokihoz,hogy nézze meg a kiütéseit.
nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ne tegyem hűtőbe, mert annál keserűbb lesz.
most szerencsénkre nincs kánikula így nem romlik meg a konyha pulton sem.
amúgy a szemcsék nekünk sem oldódtak fel benne, állítólag nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!