Jók a DM saját márkás cumik?
Figyelt kérdés
elsősorban a fogak szempontjából2011. jún. 27. 15:48
1/6 anonim válasza:
A fogak szempontjából nincs gond(és az ára is "baráti")...nálunk az volt,hogy a műanyag "gagyi"(előtte Chicco cumija volt,latex)csak már nem gyártják,és kellett valami másik,és a formája ehhez hasonlított a legjobban),és totál kiütéses lett a szája.Ám azóta találtunk egy valóban jót(Tommee Tippee,szilikonos),és a kicsi egyből elfogadta...és nincs is kiütése.Ami még fontos:a fiam 3 éves,2.5 éves koráig volt a Chicco,kb.2 hónapig próbálkoztunk a Dm-es cumival,azóta a TT van.
2/6 anonim válasza:
Nálunk jó volt!Ezt a fajtát szerette meg a MAM-ost! :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem jók. Van fogszabályzós és szimetrikus is. A fogszabályzóssal az a baj, hogy az én fiam legtöbbször fordítva kapja be és ez őt egyáltalán nem zavarja. Van olyan gyerek, aki egyből megfordítja, de ő nem. Amúgy a lányom idejében még csak szimetrikus cumi létezett( mármint a DM-nél) és neki is tökéletes fogai vannak. Szóval mi már 4 éve DM cumi hastználók vagyunk: 2,5 évig a lányom és eddig 1,5 éve a fiam használja.
4/6 anonim válasza:
Ja, utolsó vaghyok: Mi pont egy DM áruház mellett lakunk és ebben a körzetben szinte minden baba ilyet használ. A védőnőnk is ajánlotta.
5/6 anonim válasza:
Én szeretem őket, és lányom is . Szerintem jók
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, az én lányom is mindig fordítja kapja be a fogszabályzósat, ezért szimmetrikusat vennék enki, de félek, nehogy a fogai róvására menjen
2011. jún. 27. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!