Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit foglalkoztok egy...

Mennyit foglalkoztok egy nagyobb, pl. egy 15-18hós kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
19 hós kislányom állandóan igényli,hogy foglalkozzak vele.Nagyon pörgős gyerek ezért mindíg a közelében kell lennem.Amúgy én első babámmal is a lehető legtöbbet foglalkoztam,hihetetlenül jó (volt)látni a fejlődést.Szinte óráról órára ügyesebb!Együtt főzünk,takarítunk..stb.Ritkán megnéz egy rövidebb mesét dvd-n!Akkor van szabadidőm.
2009. márc. 26. 07:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én 15 hónapos lányom is mindig mellettem van, max. 5-10 percre tűnik el, de az nem jót jelent, mert tuti rosszalkodik valamit ilyenkor :o). A konkrét kérdésre válaszolva, napi össz-vissz 1,5-2 óra az, amikor csak vele vagyok, nem mosogatok, nem takarítok, nem főzök közben, tehát leülök mellé és játszunk vagy kint az udvaron sétálunk. Ebben nincs benne a napi babakocsis séta, bevásárlás. Persze függetlenül ettől egész nap foglalkozok vele, de ezt a napi rutin munkák közben teszem.
2009. márc. 26. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém a mai napon 17 hónapos. Ő nem igényli, hogy egész nap játszak vele, csak amikor kedve támad. Szépen eljátszik 20-30 percet is egyedül, aztán odajön hozzám és jelzi, hogy most már én is jöjjek. Akkor 2-3 órát is eljátszunk, aztán megint elfoglalja magát egyedül.
2009. márc. 26. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 20 hónapos. Nem kell mindig vele lenne, de ha játszunk, akkor autózunk, építünk, olvasunk, kirakózunk, vagy csak ül az ölemben és végeláthatatlanul mondogattatja velem az épp aktuális kedvenc mondókáját( úgy kb.125-ször)és mutogatja velem együtt.
2009. márc. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!