2 év körüli gyermeketeknek hányas lába van?
Köszi szépen a válaszokat, nem is gondoltam, hogy ennyien írtok! :)
Akkor ezek szerint az én kisfiamnak tényleg kicsi a lába, 21-es :) 10 nap múlva lesz 2 éves
Azért tettem fel a kérdést, mert nemrég találkoztunk egy ismerős kislánnyal, egyidősek a kisfiammal, és neki is 24-es lába van, és kíváncsi lettem, hogy mi az általánosabb
Egyébként nem pici, 4 kiló felett született, most kb 13 kg és magas is (mi is magasak vagyunk apával) de a lába csak ekkorka egyelőre :)
De gondolom nem baj, hogy neki csak 21-es a lába, ugye?
17:16 vagyok
a lányom 14,8 kg, 94 cm, ő 4 kilóval született.
A 24-es cipőjére azt mondja, hogy nyomja, van 2 szintén 24-es vászoncipője, arra is.
A 25-ös szandin még van elől egy pic hely, de ezk szerint pont a kettő között van lába.
A fiamnak 10 hónaposan volt ez első cipője 21-es, ő most 11 éves és majdnem 40-es a lába:-))), de lányom is tavlay iylenkor hordott 21-es szandált.
Barátnőm is mesélte, hogy neki a kisfia viszonylag későn indul el, és 22-es volt az első cipője, na én meg gondoltam biztos rosszul emlékszik 10 év távlatából már :) de akkor ezek szerint mégse :)
érdekes mindenesetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!