Nagycsaládosok! Lakik valaki emeletes házban sok gyerekkel? Hogyan viselik a szomszédok?
Szia!
Nekünk ugyan csak egy gyerekönk van, de az alattunk lakó pár már nem egyszer feljött, hogy állítsuk le, mert hangos. Már elvettük a kedvenc autóját (baby taxi volt), azóta az a bajuk, hogy szaladgál. Télen a nagy hidegbe közölték, vigyük le gyakrabban és tovább, mert ők megőrülnek... Már nem foglalkozunk velük, a gyerek úgysem ül csendben, azóta "csak" seprűnyéllel kopogtatják a plafont, ha elegük van...
Sztem elég gáz,ha nemtudják elviselni a gyerekzsivalyt.
Nekem szembeszomszédban van egy kisbaba,egész nap kiabálós cicázik engem mégsem zavar, a házban nagyon sok baba kisgyerek van, mellettünk ovi,szóval behallatszik és nem zavar,alattunk megüvöltöznem egyfolytában,felettünk meg ugrálnak,de engem nem zavar,pedig én tényleg ideges.türelmetlen és hirtelen haragú vagyok.
Szerintem ne állíts le a gyerkőcöket,nehogy már az alsószomszédoknak álljon feljebb és korlátozzák a kicsik személyes szabadságát.Már csak az kellene,ne nyiss ajtót és készXD
Korlátozzák a kicsik személyes szabadságát...X/de durva
És a másiknak talán nincs joga a nyugalomhoz?
Az ne szüljön gyereket,aki nem tudja megnevelni.
Na ilyen felfogású szomszédot a világért se,amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!