1 éves kislányom két hete elkezdett a bútorok mellett lépegetni, vegyek neki szandit, vagy még ráérek vele, és ha igen milyen legyen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 13:08
11/13 anonim válasza:
Én azt javasolnám neked, hogy ha jár ha majd egyedül jár a lányod, kapaszkodás nélkül, akkor vidd el ortopédushoz, hogy ő nézze meg a lábát, bokáját. Javasolni fog cipőt. Pl, ha befelé dől a bokája, akkor a puha talpú nem jó!!!
Most még nem annyira fontos a cipő, bár tény, hogy mezítlábon járást csak egyenetlen talajon szoktak javasolni.
12/13 anonim válasza:
Bocs a szóismétlésért (jár-jár).
13/13 anonim válasza:
15:14, én is voltam vele ortopédián, mikor önállóan kezdett járni, akkor mondták a salust. és teljesen egyetértek, nézze meg orvos. bár ebben a korban tudttommal élettanilag kicsit bedől minden gyerek bokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!