Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kertet gondozó anyukák! Mikor...

Kertet gondozó anyukák! Mikor vontátok be a gyerkőcöt a kerti teendőkbe? Mikor érdekelte egyáltalán?

Figyelt kérdés
A fiam 21 hónapos. Próbáltam már bevonni a locsolásba, van saját kis locsolója, de inkább csak magára szereti önteni a vizet. :D
2011. jún. 22. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 21 hónapos, a tesói már ovisok, őket jobban leköti, ültettek saját magot, mindenki locsolgatja meg versenyeznek, hogy kié a gyorsabb. A kicsi próbálja őket leutánozni, így locsolgat ő is, de látszik, hogy csak a nagyok miatt érdekli az egész. És ő is lelocsolja magát legtöbbször. :D
2011. jún. 22. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

kislányom most tavasszal már nagyon sokat "segített" a kertben. Aug.-ban lesz 2 éves. Ő is vetette a magokat, most meg boldogan mutogatja, hogy ez meg azt ő vetette. Nagyon élvezte, mikor néhány naponta megnézte a kertet, hogy nőnek a növények. Azóta segít locsolni, de a borsót is ügyesen szedte, segített a palántázásnál és alig várja, hogy végre érjen a paradicsom is :) Ja! van egy cserépben saját virága, attól tartok, szerencsétlen a túllocsolástól fog elpusztulni.

Tavaly nyáron őt is hasonlóan érdekelte a locsolás, mint a tiédet, ő is magát locsolta :))))

2011. jún. 22. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! a kisfiam igazi kertész alkat, ő már másfél évesen kint molyolt velem, most 2 és fél évesen locsol szépen és megismeri a füvet és a mentát (azt irtani kell a kertemben, mert elszaporodott), ki is szedi ügyesen. a másfél éves hugicát csak a víz érdekli, amit magára önthet. ő inkább kavicsozik, míg mi növényezünk :D
2011. jún. 23. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
18 hósan már segített. Én szedtem a gazt, a kezébe adtam ő pedig a vödörbe :) Nem mondom, hogy segítség volt, de édes volt ahogy próbálkozott :)
2011. jún. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!