Jan-ban felnyitott Cebiont felhasználhatom még?
Figyelt kérdés
Elvileg 3 hónapig lehet bontott állapotban tárolni/használni, de nálunk a patikában hiánycikk, nem tudok újat venni. Adhatok belőle 1,5 éves kisfiamnak, vagy inkább ne?2011. jún. 20. 14:19
1/3 anonim válasza:
Én csak akkor merném ha hűtőben volt. De akkor is nézd meg a szavatosságát, és kóstold meg!
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz tőle, csak valszeg már nincs c-vitamin benne egy csepp sem, mert ennyiidő alatt elpárolgott. A C-vitamin nagyon illékony , sérülékeny.
3/3 anonim válasza:
Ha nem zavaros, nyugodtan. nekem is a doktornő mondta, hogy ilyen dolgokat, szepcsepp, stb. addig lehet használni, amíg nem zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!