Mit sportol a gyereked? Mennyi idősen kezdte? Versenyszerúem csinálja? Hol?
A fiam 4 évesen ovistornázott heti egyszer, és heti egyszer úszásra jár. Azt akarja, hogy szeptembertől csak az úszás legyen, de szerintem kevés lesz neki. Holnap mondják meg a nevelési tanácsadóban, hogy hova lenne érdemes vinnem, mert én önvédelmi sportra szeretném, és kértem kérdezgessenek utána melyik való az ő karakterének a kerületében (okkal járunk hozzájuk...)
Versenyszerűség: még senki nem "fedezte fel" őt, mint potenciális tehetség, de ha mégis, akkor majd megpróbálom átszervezni az életünket, hogy csinálhassa.
szia,
nálunk még nincs szervezett edzés, mert 2,5 éves a fiunk, de ősztől megy majd focizni :) 3 éves kortól már vannak picik, olyan édesek. ez érdekli vagy a kézilabda az Ő véleménye szerint és elég ügyesen bánik a labdával. valamilyen sport "kötelező" lesz, amikor nagyobb lesz, majd Ő kiválasztja, mit szeretne.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!