Milyen multivitamint kaphat egy 15 hónapos?
A kutya-macskátől betegek????????Ez nagy butaság!
Egyébként add neki a Multikidet!
:) Igaz, hogy ő az első gyerek, de a másodikat is féltem. Most másfél hónapos.
Oké, megértettem, amit írtok, rákérdezek majd a dokinál is, és megírom, mit mondott. Szerdán megyünk hozzá.
Én se adok a gyerekeimnek ilyen készítményeket. Bár néha elgondolkodtam, hogy ez baj-e? Mondjuk egyáltalán nem betegesebbek az átlagnál. De mindig arra jutottam, hogy nem veszek. A nővéremnek van 2 fia, nekik már vett egy csomó féle vitamint, de állítom, őszi-téli időszakban egymás után folyamatosan betegek. Ha a tesóm betegszik le, az meg kész katasztrófa! Minden baja van, szó szerint taknya-nyála egybe, nincs hangja meg ilyenek. Ráadásul tök nehezen gyógyul meg. Eszik a mézet ezerrel, most a különböző csírák a mániája. Nem tudom, én azt látom, hogy nem igazán van értelme. Az én gyerkőceim imádják a nyers zöldségeket, gyümölcsöket, a vitaminbevitel így megvan.
Nekem is van kisbabám, 4 hónapos, nekem a férjem volt nemrég nagyon beteg. 1 hétig nyomta az ágyat. A picinek semmi baja nem lett. Mondjuk anyatejes. Persze ne engedd, hogy puszilgassák a kis kezét, arcát, száját, meg azért ha betegek, igenis tartsanak távolságot. Én is mindig aggódtam, hogy ő el ne kapja. De egy kis odafigyeléssel nem lehet gond.
A kutyától, macskától meg ne féltsd! Az természetes, ha van a gyerekek környezetében. Hagyd, hogy erősödjön az immunrendszerük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!