Elengednétek a gyereketeket ilyen helyzetben?
Én magam sem vállalkoznék 4 órás buszozásra a 28 hónapos lányommal, nemhogy másra bíznám... Nem mintha apukájától félteni kellene egy gyereket, de biztos, hogy apuka tudja, mire vállalkozik? Egy kétéves nem fog négy órát egy helyben ülni!
Ha nem buszról lenne szó, akkor egyébként elengedném. Ha máshol tud rá vigyázni a papa, akkor a Balatonon is vigyázni fog.
Én megpróbálnám megosztani az aggodalmaimat az apukával. Szerintem nem tudja, mivel jár egy négyórás buszozás egy ilyen kicsivel. Aki azt írta, egy kétéves már nem kicsi, azzal abszolút nem értek egyet, persze minden relatív, de egy kétéves az nagyon is kicsi.
Ugyanakkor ha apuka ennek ellenére vállalja, ám legyen, baja nem lesz tőle a gyereknek, max apukának fog kihullani a haja, mire odaérnek!! :o)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!