Miért ébred fel 3 évesem sírva, és nem tud visszaaludni?
Szia!
Az enyém két éves múlt, de ismerős a szitu a délutáni alvásainál fordul elő ilyen.
Neki sem fáj semmije, csak keservesen sír. Én arra gondolok, hogy vmi rosszat álmodik és felriad rá , vagy csak simán álmodik és vmiért megszakad az alvási ritmusa (pl. nagyon melege van). Valami olyasmit "érzek" nálatok, hogy rosszat álmodik és nem mer visszaaludni. Akár így van, akár nem, csak egyet tudok tanácsolni: legyél nagyon türelmes , próbálj napközben aludni (ha lehet), mert minél feszültebben kezeled a helyzetet, annál nagyobb lesz benne a feszkó, hogy nem alszik vissza.
Ez csak jótanács, és tudom nehéz, -de anyák vagyunk, gondolj arra hogy nemhiába nem a ffiakat teremtette a Jóisten a gyermekek nevelése....:)
Hát türelemből nem volt hiány:)
mindent kipróbáltam, ami eszembe jutott, még babakocsiban is tologattam, de semmi..azóta hallottam, hogy lehet a front változás is, attól is lehetnek ilyen "tünetek"...hát remélem több ilyen nem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!