Eddig simán elaludt 2,5 évesem, most meg egy hete egy órán át is küzdök vele, miért?
Az esti elalvás sem zökkenőmentes, de délben hiába maradok bent vele kicsit, hiába fenyítem meg, hogy leviszem a hintalovát a pincébe (mondjuk már le is vittem, mert az utolsó utáni pillanatban is kijött), akkor is kijön, és nem akar elaludni. Már úgy örültem hogy végre nem kell altatni, erre most kezdődik minden elölről?
De ha meg elalszik, akkor alszik másfél két órát, tehát szüksége lenne rá.
Köszi, aranyos vagy. Ma sokat agyaltam, és arra jutottam,hogy talán az is állhat a háttérben, hogy mivel 3 hete itthon vagyunk középfülgyulladással, és így sokkal kevesebbet lehetünk a levegőn (mivel 3 óránként fülmelegítés, utána 1 órán át nem lehet kimenni és csak meleg délutáni időben javasolta a doki), tehát,hogy nem mozgott eleget, és nincs levezetve az energiája. Amúgy valóban napközben is fel van húzva, sokkal jobban, mint máskor. Remélem, hogy jövőhéten minden visszatér a rendes kerékvágásba, és kifárad annyira, hogy örömmel aludjon, mint eddig :))))
Bízok benne, de ha mégsem, úgy csinálom, ahogy írtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!