16 hónapos kisfiam sokszor bandzsít. Érdemes már most elvinni gyerekszemészetre vagy várjunk még?
Figyelt kérdés
Vannak napok,mikor nagyon sűrűn látom,de olyanok is mikor nem.Hová érdemes vinni Pest megyében?2011. jún. 17. 07:56
1/3 anonim válasza:
Minél előbb vidd orvoshoz!
Persze, hogy érdemes most menni. Mi már 11 hónaposan vittük beméretni a fiam szemeit, mert az apukája gyengén látó. Mi kispestiek vagyunk, és az Sztk-ba vittük, a Heim Pál kórház gyermekszemésze rendel itt. Nagyon türelmes és jó orvos.
2/3 anonim válasza:
Szemüveges vagyok. gyermekkoromban szemtengely ferdülésre hordattak velem szemüveget. Anno még annyira nem volt ez a dolog fejlett. Később persze kinőttem, de a rövidlátás megmaradt. Sokat jártunk vele orvoshoz, amíg a számomra legmegfelelőbb szemüveget sikerült felírniuk. A szemész magyarázta el, hogy a látás 6 hónapos kortól kezd fokozatosan kialakulni szemészeti szempontból. Ekkortól kellene először megnézetni. Szóval én ezek alapján vinném.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nálunk a családban nincs gond senkinek sem a szemével,de azért a kicsit elvisszük. Biztos,ami biztos!
2011. jún. 23. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!