Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány gyerek az ideális?...

Hány gyerek az ideális? Függetlenítve az anyagiaktól.

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mivel segitsegem nincs - nagyszulok 70kmre - , a ferjem is este jar haza a munkabol, nekem ket gyerek az idealis. Igy meg tudok mindegyikkel foglalkozni. Ha mas lenne a helyzet - anyagiak is - harmat mondanek. Igy viszont marad a ketto.
2011. jún. 16. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem két babám van, 2,5 éves és 9 hós, én 29 vagyok. Jò lenne kb. 5-6 év múlva még kettő kicsi kb másfél év különbséggel. De nem lesz. Csak számomra az lenne az ideális.
2011. jún. 16. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Számomra valahol a 2 és a 6 között:)

Nekem három van, egykét abszolút nem akartam, sokáig azt hittem, hogy kettő gyerekem lesz, de minden tiszteletem azoké, akik becsülettel vállalnak 4-et, 5-öt.

2011. jún. 16. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kinek hogy. Ha minden adott lenne, akkor én négyet szeretnék, de egyáltalán nem adott semmi, és nem csak az anyagiak nem adottak. Így csak egy van.

Mondjuk lehet, hogy 10 év múlva már esetleg adott lesz minden, akkor is még csak 34 leszek, addig még sok minden változhat, viszont nem hiszem, hogy 34 évesen szeretnék belekezdeni a nagycsaládosságba, amikor az első már egész nagy. De fene tudja ezt még.

Na de hogy mi az ideális... Mindenkinek más. Nekem ideális lenne a négy gyerek, ha minden más is ideális lenne. Kellő méretű otthon, jó jövedelem, szerető férj és apa, aki nem nézi ölbetett kézzel, hogy mindent egymagam csinálok, na meg nem ártana némi plusz segítség (bejárónő vagy bébiszitter, mert azért bármennyire szeretem a gyerekeket, én is emberből vagyok, jó lenne néha szusszanni). Na, ebből egyik sincs meg, szóval jobb ez most így, ahogy van.

2011. jún. 16. 23:42
 15/15 anonim ***** válasza:
4
2011. júl. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!