Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjak a 2éves fiamnak...

Mit adjak a 2éves fiamnak mert nagyon megy a hasa, voltunk dokinál, de a gyógyszert amit felírt nem akarja bevenni? A (Smecta)

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Dm-ben szoktam venni grapefruit-mag csepp kivonatot. Az én kisfiam is 2 éves, bátran adhatod a tiednek is. Én ilyenkor napi 3x20 cseppet szoktam a teájába keverni. Észre sem veszi, hogy benne van valami.
2011. jún. 16. 08:28
 2/9 anonim ***** válasza:
U.i.: Nem csodálom, hogy a smectát nem hajlandó meginni, annak borzasztó íze van. Jobbulást neki!
2011. jún. 16. 08:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Banán vagy az étcsoki is hasfogó hatású.
2011. jún. 16. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
A gyógyszer sajnos nem akarom-nemakarom kérdés. Ha be kell venni akkor be kell venni.
2011. jún. 16. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam megissza,mikor szomjas,olyan innit adok neki amiben egy fél adag van.

amugy a grapefruit mag csepp nem erre valo,és baromi keserü,rosszabb mint a smecta.

étcsokit adj neki,főtt krumplit...és az is jo ha reszelt répát pépesre főzöl....kevés vizben.

vagy répalé,az a natur hipp-es,fehér cimkés.gyogyszertárban van.

2011. jún. 16. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
A mi dokink a smectát egyáltalán nem szokta javasolni, mert szerinte borzasztó íze van, és úgyse veszik be a gyerekek. Ő hasmenésre mindig 2*1 ampulla normaflore-t szokott ajánlani. És persze diétás étkezést: háztarátsi keksz, ropi, sima főtt krumpli, esetleg répa.
2011. jún. 16. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
A mi dokink sem ajánlja a Smectát a rossz íze miatt. Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy nincs mese a gyógyszert be kell venni, de jártam már úgy, hogy a rosz ízű gyógyszer után egész nap semmit nem fogadott el, mert azt hitte, hogy az is rossz lesz. És azért ez kiszáradáshoz vezethet. Szóval én is a Normaflort javaslom, vagy a Pro- kidet. Ezeknek tényleg semmi íze, észre sem veszi. Ha szereti a bulátát az is jó rágcsálnivaló és az se baj, ha nem eszik mást 1-2 napig, inkább csak igyon, de ne cukrosat.
2011. jún. 16. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:
ne innivalónak keverd be a smectát,hanem egy kis kajába.nagyon tapadós,mintha gipszet ennél,és írtó rossz az íze.kajába nem veszi észre mondjuk egy kis banánba,az amúgy is hasfogó
2011. jún. 16. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekunk sem valt be a smecta.furazolidon nevu gyogyszert kapott mikor 2 eves volt.1/4-edet,napi negyszer,igaz csak ket nap mulva,de megallt.Keseru de egy negyed gyogyszet kiskanalre,teaval utanna ihat valamibol amit nagyon szeret, sokat.
2011. jún. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!