Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyerekre kb.26...

2 év körüli gyerekre kb.26 fokos szobában mit adtok/adnátok éjjelre úgy, hogy nyitva van az ablak lehúzott redőny mellett (lukacsosra hagyva)?

Figyelt kérdés
A sötét kell, mert már kora reggel besüt a nap.
2011. jún. 15. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rovid ujju pizsi,leheletvekony pled,ablakot bezarva tartom,sem a szunyogriasztok sem a halo nem ovja ot a szunyogoktol.Ha van takaro,ha nincs 26 fokba zart ablak mellett nem fazott meg meg soha.
2011. jún. 16. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:

A harisnyás válaszoló vagyok.

Télen is 24fok körül van nálunk, akkor is így altatom. Ha én elbírok most viselni magamon egy hálóinget egy (nem túl vastag) paplannal, akkor a gyereknek se hiszem, h melege van ha két réteg ruhában alszik. Ami összességében vékonyabb, mint ami én rajtam van éjjel. Mikor észre veszem, h kezd belefőni, akkor értelemszerűen leveszek róla valamit. Nem szokott reggel csurom vizesen ébredni. És 11-12órát egyhuzamban alszik! Szóval én úgy gondolom jól érzi így magát.

Takaró, amint már írtam, csak egy pléd, amit hamar lerúg magáról.

Tény, 2hete vagy mikor, amikor sokkal melegebb volt, akkor csak 1 réteg ruha volt rajta. Rövidujjú body, meg harisnya.

És igen, tavaly nyáron volt h csak 1szál bodyban altattam, még be se volt takarva. Idén még nem melegedett fel annyira a ház, h izzadjunk éjjel. (Szerencsére.)

2011. jún. 16. 15:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Én rövid ujjú body-t és nyári (béleletlen) hálózsákot adok rá, takaró helyett. Csak azért bizonytalanodtam el, mert néha ezt is soknak érzem, voltak már jó meleg éjszakák ezen a nyáron! De ha a mainál is melegebb lesz, valószínűleg egy napozót kap majd csak.

A "túlöltöztető" anyuka meg ő maga érzi, szerintem jelezne a gyerek, ha nagyon melege lenne. Bár tényleg érdekes volt olvasni :-), de neki is köszönöm, hogy válaszolt.

2011. jún. 16. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy hálóing, bugyi és egy vékony takaró ami soha nincs rajta.
2011. jún. 16. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:

A "harisnyás anyukának" írom: nem bántásból, tényleg, félre ne érts, de én személy szerint gyűlölöm a harisnyát, kicsiként is utáltam, meg felnőttként is, lehet ezért fura ez nekem, hogy harisnyában alszik a babád

Miért nem veszel neki pizsamát? A Tescoban lehet kapni lábfejeset sok méret van, és tiszta pamut, csak jobban érezné benne magát, mint egy harisnyában :)

De még egyszer elnézésedet kérem, hogy beleszóltam!

2011. jún. 16. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Ujjatlan bodyt és betakarom paplan-huzattal, de úgy is elrúgja magáról, úgyhogy az is felesleges. Ráadásul nálunk felhúzott redőnynél, mert amúgy marhára nem mozog a levegő.
2011. jún. 17. 02:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem bántott meg senki. Nekünk így jó, másnak úgy. Most éjjel már csak egy réteg volt rajta, mert 2fokot emelkedett a szoba hője. Meleg volt.

És hogy miért épp harisnya?

1. a nadrágot iszonyat gyorsan kinövi, az nem nyúlik annyira. A harinak nem csúszik fel a szára, és nem kell hozzá külön zokni se.

2. én szeretném ha pont az nem lenne, h utálja a harisnyát, mert passzos. Ismerősünk kisfia nem hajlandó felvenni, mert "szorít". Télen mennyire lehet kényelmes két nadrágban? (Merthogy abban járatják, h ne fázzon. ) Szerintem, ha még akkor megszokja, amikor még nem szól bele az öltözködésébe, akkor később nem fog tiltakozni ellene, hisz természetes lesz neki. (Remélem!)

Nappalra már nem adhatok rá, h szokja, mert ugye dög meleg van rövidnadrágban is, így marad az éjjel. Persze, ha még melegebb lesz, és nem lesz gond, h kikandikál a lábán a bőr, akkor egyértelműen lekerül róla. De amíg tudom, h kéne rá a takaró, addig marad. Más hálózsákot használ, én harisnyát.

2011. jún. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!