Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tavaly csinálták meg a kisfiam...

Tavaly csinálták meg a kisfiam fitymaszűkületét a gyermeksebészeten, kiderült, hogy újra visszatapadt neki. Iszonyú élmény volt neki és nekem is, hogy végignéztem a szenvedését, nagyon fájt neki. Hogyan készítsem fel őt egy újabb beavatkozásra?

Figyelt kérdés
Csak menjünk oda és meglepetésszerűen,vagy hogyan?Emlékszik még rá,hogy mennyire nagyon-nagyon fájt neki.Ha már rágondolok a sírás kerülget,hogy végig fogom asszisztálni ezt ismét...
2011. jún. 14. 17:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

joco930122 azt írta,ami utólag törlésre került,ha jól látom,hogy minek az ilyennek gyerek...megérdemeltem úgy érzem a gyerekeket 8 lombik,egy 21 hetes ikervetélést követően most boldog két gyerekes örökbefogadó család vagyunk .

Valószínű azért akartuk őket annyira,mert el akartuk őket hanyagolni mint ahogyan ezt Joco fel is ismerte ugye...ismeretlenül,megfelelő szaktudás nélkül ilyen dolgot kijelenteni,másokat így megbántani nem vall érzelmi érettségre.Sajnos ráadásul igen komoly beteg a kisfiú,életében nem érezhette át Joco azt a kétségbeesést amit mi átéltünk a férjemmel aggódva a gyerekünkért,bár én sem tudhatom,mert nem ismerem Jocot...mindenesetre kívánom,hogy sose tudja meg!

2011. jún. 15. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

A kérdezőnek!

Javaslom a körülmetélést,ha ilyen gondotok van.Az végleg megoldja a problémát.Fiamnak 1 hónapja csinálták.A műtét napja volt a rossz,utána már nem.A gyerekorvos írt fel Baneocin krémet.Ezzel kentem utána és nem is csípte neki pisiléskor.2 hét alatt teljesen meggyógyult.Én is azért választottam ezt,mert a sebész szerint a plasztikánál megvan az esély,hogy visszatapad.

2011. jún. 15. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
6%

Az utolsó válaszoló egy barbár ÁLLAT. Nehogy hallgasson rá bárki is :(

Nekem csak rosszat hozott a körülmetélés, aki ilyet csinál, az nem civilizált ember, hanem egy primitív állat, akit le kellene csukni és soha ne kéne kiengedni

2011. szept. 19. 21:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Ó sajnálom,hogy esetedben ennyire rossz élmények értek ezzel kapcsolatban,köszönöm,hogy hozzászóltál,sokan okulhatunk belőle.
2011. szept. 19. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!