2,5 évesen koszmó, az normális jelenség?
Előtte sosem volt, nem is láttam még ilyet soha. Pár napja észleltem, jó tízforintos nagyságú volt, először azt hittem, valami vékony seb... Anyu felvilágosított. Beolajoztuk a fejét, megszabadultunk tőle, erre most a másik oldalán találtam... :( Sűrű hosszú a haja, nehéz észrevenni a fejbőrén. Hetente kétszer mosom a haját, nagyon tiszták vagyunk, nem értem, mitől van. A google-ban nem lettem okosabb sokkal...
Elmúlik ez? Ugye el?
Az én lányaimnak irtó sűrű a hajuk, és nagy loboncos mindkettő. Egyik 8 hós, másik 26 hós. És mindkettő koszmós :(((
Vettem BABE koszmó sampont [link] , a nagynak azonnal hatott, a kicsinek nem, neki irtó vészes volt. Neki olajozni kellett, utána dunsztba tettem a fejét, majd pár órára rá levettem és a körmömmel végigkapargatta a teljes fejbőrét, csak így jött le. Ajánlják még fogkefével is átkapargatni de olyan sűrű és nagy haja van, hogy nem értem le a bőrig. A körmömmel szépen lejött, azóta már csak heti 1szer BABE-zunk, hogy ne is jöjjön vissza.
A nagyhajúaknál nyáron előfordul hogy még ennyi idősen is kijön, mert kalap alatt bepállik/fülled a fejbőr nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!