Ez normális jelenség?
Figyelt kérdés
Kisfiam két éves. A tegnap este vettem észre, hogy meg van duzzadva a pucuja. Ma reggelre bepirosodott a hegye. Gondoltam letörölgetem egy kis kamillateával. Most lefekvés előtt újra letörölgettem és fehéres, tejszerű váladék folyt belőle.2010. nov. 13. 13:12
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy nem fáj neki, kérdeztem is tőle, meg amúgy is ha ott járok nem reagál bár egy sziszzenést sem.
2010. nov. 13. 13:16
2/5 anonim válasza:
A pucu az a kuki?Valószínűleg valamilyen fertőzést kapott.A váladékot nem tudom mivel magyarázni...
3/5 A kérdező kommentje:
pucu= nemi szerv
2010. nov. 13. 13:37
4/5 anonim válasza:
Nem mostad alaposan. Mikor fürdik, jobban huzd hátra a fitymàt és szappanos/tusfürdős vizzel mosd ki. Krémezni nem kell, az is csak alágyülik. Esetleg egy pöttynyi sudocremet tennék a tetejére, hogy a gyulladás elmuljon.
5/5 A kérdező kommentje:
Minden fürdetéskor azzal kezdem, mert fitymaszűkülete volt. Nem krémezem csak kamillateával szoktam mosogatni, mikor nagyon kipirosodik a húzogatástól.
Köszönöm a segítséget.
2010. nov. 14. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!