Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok tízóraira és uzsira...

Mit adtok tízóraira és uzsira 2 év körüli gyerkőcötöknek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 07:13
1 2
 11/14 anonim válasza:
gyümölcsöt,kompótot vagy frisset.Mellé kekszet ha igényli.Ha jól emlékszek 4ed diót is adtam neki .de szerintem egy krémtúró vagy joghurt,puding is tökéletes.Egy 2 éves gyereknek még az is böven elég.
2011. jún. 19. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: én is ennyit bírok enni egesz nap.:) Egy nap egyszer egy levest vagy fozeleket vagy 2 szendvicset (2 szelet toast-kenyérre), vagy egy csirke felsőcombot vagy egy 33 dkg-os kefírt, és azon kivul csak 3-4 édesítős kávét meg 1 tabla csokit. :) (35/L)
2011. jún. 19. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Tízóraira kekszet vagy péksütit, uzsonnára valamilyen tejes édességet. Ha hajlandó gyümölcsöt enni, akkor azt.
2011. jún. 24. 15:08
 14/14 anonim válasza:
Kekszet, reszelt almát gyümölcsöt, vajas kenyeret.
2011. jún. 29. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!