8 éves kislánynak mitől lehet gyakran folyása? Hogy zajlana egy gyereknőgyógy. Kivizsgálás?
Hogy pontosan mikor voltam először nőgyógyásznál, nem emlékszem, de ennyi idősen már igen! Pár évesen elkaptam valami fertőzést, amit Anyuék nem vettek komolyan, később gomba lett belőle, egész húsz éves koromig küzdöttem vele! Akkor fedeztem fel az aloe-verát! (Ez itt most nem reklám természetesen, tehát nekem ebből nem származik hasznom!!!) Ebből csináltam pici kúpokat, neki elég lenne talán kenni is vele! Húsz éves koromig minden fajtáját kipróbáltam a kúpoknak, kenőcsöknek, tablettáknak! Semmi értelme! Minden nőgyógyász mást mondott ráadásul! Mindegyik mással magyarázta! Ha gond van, tanácsolom ezt próbáljátok ki! A canesten széles spektumu antibiotikum! Nem hiszem, hogy a kislányodnak erre van szüksége!
Egyébként a gyermeknőgyógyász végbélben vizsgálja meg ameddig szűz! Természetesen a hüvelyből vesz kenetmintát óvatosan! Nem egy kellemes dolog! Ezt sem fogja szeretni!!!
Jaj, az aloe vera Foreveres! Ez a 99 százalékos zöld krém! Más márkából még nem láttam ilyet! Szívből ajánlom!
Remélem segítettem!
2 és fél éves kislány anyukája :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!