Gáz vagy probléma ha egy bő 2 éves gyereket minden nap babakocsiban sétáltatnak?
Figyelt kérdés
Csak a játszótéren vagy nagyobb területen lehet elengedni, utcán nem lehet vele kézen fogva sétálni, nem hajlandó rá, akármivel is próbálkoznak. Azonnal kirántja a kezét és rohan amerre lát, ha nem engedi végtelen hiszti van :(2011. jún. 8. 09:05
11/15 anonim válasza:
Hát nekem furcsa, de nem gáz. Mindenki másképp csinálja. 22 hónapos volt a kisfiam, mikor megszületett a hugi, így nálam egyértelmű volt, hogy a nagy motorozik, vagy sétál mellettem.
De én eleve korán kezdtem a babakocsi nélküli életet, kb. 16 hónapos kortól csak azért vittük, hogy abban legyenek a játszótéri kellékek, meg végszükség esetén, ha fáradt, vagy hisztis volt. És boltba mindig beleültettem, de a kistesó születésekor már ott is velem sétálva jött, hugit meg toltam.
12/15 anonim válasza:
Ha vásárolni megyek a 2 évesemmel a környékre, én is beteszem a babakocsiba, mert máshogy nem tudom megoldani. Apa későn jön, az Ő feladata az élelmiszerek megvásárlása, de ha ruha, cipő, más dolog kell, azt én intézem a közeli boltokban. De egy 2 éves nem bírja türelemmel, míg 2-3 üzletet végigjárunk. Persze, ha csak egy boltba kell menni, eljön velem gyalog is, de sajnos vannak olyan ruhaneműk vagy cipők amit több üzletben is megnézek. Na ilyenkor szerintem nem szégyen, ha egy bő 2 éves a babakocsiban ül.
13/15 anonim válasza:
Sziasztok,egyik válaszadó írta,hogy felmerül ki csinálja jól?minden gyerek más és más,a fontos,hgoy ne hasonlítgassuk őket!Egyik gyerek nyugodtabb,alkalmasabb erre,a másik egy kis sajtkukac,a harmadik lusta.egy a fontos,a szülő érzi azt legtöbbször,hogy mit kell csinálni.A tesódéknak is sikerülni fog,türelemmel próbálkozzanak és tényleg inkább menjenek zárt játszóra,vagy erdőszélére,parkba,ahol nem szalad ki az úttestre a gyerek.Idővel megtanulja azt is,hogy a járdán vigyázni kell.
14/15 anonim válasza:
Abszolút nem értek egyet az elsővel, el fog jönni az idő, hogy teljesen magától is szívesen sétál majd a kislány és egyre többet, nem kell emiatt semmféle spártai eszközhöz vagy különösebb nevelési eszközhöz folyamodni. Egy kétéves még hamar elfárad az unalmas menetelésben. Ráadásul épp a dackorszakban van, anyukája biztos épp eleget küszködik vele olyan dolgokért, amikért muszáj. Akkor miért ne engedjen neki olyasmiben, amiben meg lehet? A legtöbb kétéves, két és fél éves még babakocsiban utazik. Én ezt tapasztalom itt, a mi környékünkön. (Szintén forgalmas, városi környezet.)
15/15 A kérdező kommentje:
Húú köszi a sok választ! Remélem hasznukra lesz és tényleg megoldódik, mert még nem probléma nekik csak néha furcsa, mert elég nagy gyerkőc.
2011. jún. 8. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!