2 évesnek kell még a biztonság öv a biciklisülésre?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 19:08
1/5 anonim válasza:
Hogyne kellene, fékezel egyet, és a gyerek már repül is.Igazából nem csak azért kell, hogy ki ne ugorjon.
2/5 anonim válasza:
nem értem a kérdést.rajta van és nem véletlenül,még 5 évesen is kell,ha igy utazik veled.2 évesnek meg pláne.óriási balesetveszély.
3/5 A kérdező kommentje:
megsérült rajta a kapocs, és reggel bölcsibe, dolgozni kell mennünk, azért kérdezem, hogy egyszer elvihetem-e anélkül
2011. jún. 7. 20:22
4/5 alaszka válasza:
Mindenképp kell! Én is bicajon hordtam bölcsibe, és az enyémnek egyik napról a másikra az lett a mániája, hogy fel akart állni "viccből" az ülésen. Na akkor húztam meg neki szorosabbra az övet. A mienken meg láblefogó nem volt, még az is jó lett volna rá. Amúgy nekünk se a gyári öv volt már, én gyártottam azt hiszem a kisszánkónk övéből. :)
5/5 alaszka válasza:
Ideiglenesen keress valamit, amit meg lehet kötni rajta. Szerintem rövidáru boltban lehet egyébként kapni ilyen csatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!