3 éves gyerkőc megivott egy fél pohár romlott limonádét, de ki is hánytuk utána egyből lehet valami baja?
A kisfiam eldugott egy 2 napos limonádét(friss citromból) a szobájában mire észrevettem,megitta,kihányattam vele de félek nehogy baja legyen,mert tuti nem volt már jó,talán penészes is lehetett a nagymelegben!
Nem kioktatást kérek ,gondolhatjátok hogy így is furdal a lekiismeret amiért nem vettem észre hogy eldugta!Előre is köszi!
jobban figyelj oda hogy ne forduljon elő többször.
adj neki könnyü ételeket ha éhes lenne
főtt rizs almakompót csirkeleves sok sok folyadék.
nem lesz baja. jobbulást neki.
Ó ne izgasd magad, nem lesz tőle semmi baja. Főleg ha kihánytattad. Esetleg ittas vele egy kis tejet. De szerintem semmi gond;)
Gyerekápoló
Szerintem meg jól tetted, hogy kihányattad. És nem kell amiatt marcangolnod magad, hogy ott maradt az a fránya pohár a szobájában, ilyenekért csak azok szoktak bunkózni, akik sokkal nagyon bénaságokat követnek el. Vagy akiknek nincs is gyerekük. Van van, de bejárónőjük is :) Figyeld ma egy kicsit jobban a gyereket, ha nincs semmi különös tünete, ne aggódj.
Értékes telefonszám: toxikológiai tudakozó: 0680 201 199
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!