Szobatiszta gyereknél érdemes eröltetni az ágytisztaságot?
Tesóm kislányánál kiderült, hogy egy hormon hiánya okozta az éjszakai vizelet visszatartás képtelenségét. Nappal semmi gondja nem volt már vagy egy éve. 4 évesen kezdték kivizsgálni ezt, és amikor beszedte a gyógyszert amit felírtak, hamar megoldódott a probléma.
Az ébresztés szerintem semmilyen szempontból nem jó ötlet. Csak hozzá szokik, és később is rossz alvó lesz tőle.
Talán fél évet még várj Te is, aztán doki. De rákérdezni már most is lehet...
Jan-ban volt 4 éves a nagyfiam, de még mindig bepisil éjszaka, akármit is csinálunk, pedig már több, mint 1,5 éve szobatiszta :(
Lefekvés előtt pisil, nem iszik, bili az ágya mellett és így is sokszor nekünk kell felébreszteni, mert ő nem kel fel rá, hogy bepisilt :(
Védőnő, doki nem foglalkozik vele 5 éves korig, pedig én is hallottam erről a hormonhiányról, mondtam is nekik, de szerintük ez lelki eredetű, még nem áll készen.
A doki szerint a pelenka hátráltatja, a védőnő szerint viszont nem, mert legalább nem lesz kellemetlen neki (és nekünk sem) a pisis ágynemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!