Miért sír álmában? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A 2 éves fiam sokszor sír és kiabál alvás közben.Van, hogy fel is ébred rá.Sajnos én meg mindig felriadok ... Egyébként kiegyensúlyozott gyerek, az összes foga megvan már és nem is tűnik betegnek. Ez az állapot már hetek óta tart.2011. jún. 3. 21:18
1/5 anonim válasza:
Szia,
Az en kisfiam is 2 eves. Nalunk 1 hete ez a problema. En arra fogom, hogy most szuletett kistesoja es feltekeny lehet talan almaban sokat gondol ra. Tegnap ejjel is kiabalt hogy anya anyaval alszok! Megsimogattam fogtam a kezet es viszzaaludt. De tenyleg rossz hogy igy felijed. Van ilyenkor egyebkent fejlodesi ugras is. Talan az is lehet.
2/5 anonim válasza:
Nálunk akkor volt nyugtalanabb, ha kicsit többet tévézett, vagy bebambultam egy-egy akciódúsabb jelenetnél egy sorozatban. Azóta még jobban vigyázok, hogy mi kerül a szeme elé, amit látunk a tévében (keveset, mesét), azt megbeszéljük. Amúgy valamilyen szinten normális, hiszen éjjel dolgozza fel az agya a történteket. Lehet, hogy be kéne iktatni pár nyugisabb napot(ha ezt esetleg indokoltnak érzed), hátha tényleg túl sok minden történik vele. Ráadásul ugye egyre okosabbak, viszont nem mindig tudják, illetve sokszor nem tudják szavakba önteni, amit szeretnének. Enyém picúr is 2. Voltatok már kétéveskori vizsgálaton a dokinál? Őt is meg lehetne kérdezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Nekem is eszembe jutott a fejlődési ugrás- remélem, hamar túljutunk rajta !
2011. jún. 3. 22:40
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor dolgozzák fel az egész napi jövet menetet. Újraálmodják a napjukat, hogy mi történt velük. ÉS vannak ugye rossz pillanatok a napokban, mikor rájuk szólunk, elesnek, sírnak valami miatt, ilyenkor minden visszajön!
5/5 anonim válasza:
Elso vagyok. Igen igaza van az utolsonak az en fiam este lefekveskor is osszegzi a napot. Felsorolja mit latott mit csinalt aznap es utana alszik.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!