Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor lett szobatiszta gyermek...

Mikor lett szobatiszta gyermeked? (különösen kisfiús anyukákra vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés
A védőnő tegnap mondta, hogy már lassan annak kell neki lennie, szerintem még bőven ráér, hiszen 3 éves korában megy csak oviba (21 hós).Arról meg nem is beszélve, hogy amíg nem mondja, hogy pisi vagy kaki, addig hogyan lehetne szobatisztaságra szoktatni? Csak én furcsállom ezt a hozzáállást? Ismerős házaspárnál már majdnem 3 éves a kicsi, folyamatosan beszél, de még nem szobatiszta.
2011. jún. 3. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kisfiam 2,5 éves,és 1 hónapja szobatiszta nappalra.

Amíg erőltettem,nem érdekelte,kicsit leálltam,másnap már nem kellett neki a pelus:)

2011. jún. 3. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

20 hónapos a fiam és nappalra szobatiszta.

Egyáltalán nem beszél, vagyis csak pár szót mond. Egyszerűen levettem a pelust, eleinte pisilt minden hova, aztán mikor sikerült a bilibe, annyira megörült neki, hogy többnyire oda pisil-kakil. Nem mondom, hogy néha nincs baleset, főleg mikor kint játszik az udvaron, de már kintre is vettünk neki egy bilit, így az esetek 90 %-ában már azt használja. Ha úgy érzi, hogy pisilnie kell, akkor megy és ráül. Mivel itthon csupiban van, így nem is kell szólnia, csak menni...

Reggel már húzza le magáról, meg a déli alvás után is és megy bilizni. Úgyhogy lassan megpróbáljuk elhagyni a déli alvásnál.

2011. jún. 3. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!