Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg kicsi és alul táplált...

Tényleg kicsi és alul táplált lenne a lányom?

Figyelt kérdés

Most 15 hónapos ,8kg 30dkg ,73cm a kislányom.

Nap mint nap megkérdezik:Adok neki eleget enni mert olyan sovány,Biztos hogy 15 hónapos stb...

Én nem látom soványnak és a gyermek orvosom sem ,voltunk már kivizsgáláson is mert ily pici de minden rendben van.

Miért baj hogy Ő nem husis csak azok a gyermekek szépek?

Véleményeket várok.

Előre is köszönöm!!

2011. jún. 2. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én kislányom ennyi idősen 9.5kg volt.Viszont a kolléganőm gyereke aki fiú,egyidős a lányommal,mindig 1kilóval kevesebb.Tehát ő is ennyi lehetett,mint a te lányod.De az ő anyukája kis növésű,sovány.Nem volt gondjuk belőlle soha.A környezem az én kislányomat is mindig soványnak tartotta,mondjuk nem is volt jó evő.2éves korában teljesen megváltozott minden,jó evő lett sokat hízott is.Ha minden rendeben volt akkor ne aggódj szerintem.Ha jó kedvű,nem fáradékony nagy baj nem lehet.
2011. jún. 2. 13:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Voltunk a gasztron is ott is rendben volt minden.Én nem mondhatom magam kis termetűnek sajnos.:)

Igaz a fiam 3és fél éves 15 kg 100cm(4200g született)

Lánykám 3420g született,9 hónapos kora óta szalad és örülök ha enni leül.

Lehet tényleg alkati csak zavar,hogy megszólnak.

2011. jún. 2. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én lányom 15.-én lesz 15 hónapos és 8 kiló körül mozog és 72-73 cm. Igen apró de szerintem formás, nekem nem mondják csak azt, hogy olyan mint az anyja, de jó neki:)Pedig nem éhezünk sőt! Ne foglalkozz senkivel ha egészséges vidám mosolygós akkor ő ilyen alkat és kész.
2011. jún. 2. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

[link]

3éves kisfiam ezt kapja étvágyjavítására és 4kg hízott fél év alatt!Nem válogat,minden zöldséget és gyümölcsöt megeszik!:)Ajánlani tudom érdemes elgondolkodni rajta!:)

2011. jún. 2. 14:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a tájékoztatást bár a fiam jó étvágyú és a gyümin kívül mindent megeszik,azért én ki fogom próbálni.
2011. jún. 2. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!