A te gyereked is állandóan 5 centiről nézné a tévét?
Figyelt kérdés
Ha egy pillanatra nem figyelek, még az orrát is rányomja a képernyőre. Plazma tv, szemmagasságban, tv-állványon, nem tudom máshová tenni, így állandóan készenlétben vagyok. Pedig tudja, ha odamegy, kikapcsolom, mégis azonnal eljátssza, amint leveszem a szemem róla. 1,5 éves.2011. máj. 31. 16:52
12/17 anonim válasza:
A férjem kislánya is állandóan 1 méterről,a szőnyegről nézte a tv-t. Majd kitört a nyaka a felfelé nézéstől. Ekkor volt 5 éves. Mire rájöttünk, h nem hallja rendesen a tv-t!!! Nem is a szemével volt a gond. Anyukája elvitte hallásvizsgálatra, úgy volt,h kap hallókészüléket. Mi levittük Szegedre a fül-orr-gégészetre,ahol a doki rögtön megállapította,h az orrmandulája már akkora a gyereknek,h 90%-ban lefedi a hallását! Mivel mi csak 2 hetente vagyunk a kislánnyal, nehezen tűnt fel,h ebéd közben nem is hallotta,amit az asztalnál beszélünk, még jó,h észrevettük. Szegeden kivették az orrmanduláját, és tubust kapott mindkét fülébe. Ez tavaly volt,azóta a kanapéról,velünk nézi a tv-t. Szerintem érdemes odafigyelni!
13/17 anonim válasza:
jah,nálunk is ez van..hátrébb rakom..mire visszamegyek a konyháról megint ott áll...
14/17 anonim válasza:
Nagyon sokszor rá kell szólni. Mostanában már nem csinálja.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! és mennyi idős korára nőtte ki a gyereketek?
2011. jún. 2. 22:16
16/17 anonim válasza:
Az én 2 évesem is jó ideje belebújik a tévébe. Hiába teszem arrébb, mindig előtte terem megint. Már jó ideje inkább kikapcsoljuk (persze akkor pedig visszakapcsolja), vagy rádióként funkcionál, mert levesszük a színt, kontrasztot, stb..
Ha rosszul látna, akkor nem fél centiről nézné, mert úgy szintén nem lehet látni semmit :)
17/17 anonim válasza:
Igen, elég közel szokott néha menni hozzá, de nem ez a jellemző.
A plazma tévék valóban nem ártanak annyira, így mi is azt vettünk. De az én gyerekem nem mérvadó, mert eleve van szemészeti problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!