Anyukák, milyen kifejezést használtok a gyerekeitek - nem tudom szebben leírni - nemi szerveire? Hogyan tanítjátok őket?
Figyelt kérdés
Nálunk suna és kuki, a barátnőm szerint a suna hülyeség, náluk puna és fütyi van:))2011. máj. 30. 15:36
31/32 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)úgy látom, összesítésben a punci és a kuki vezet:)
nálunk a suna "családi hagyomány", nagymamás is így nevezte, még mielőtt ez az idióta "sunáznám" kifejezés elterjedt volna, úgyhogy én nem vagyok hajlandó másképp nevezni, csak azért, mert pár hülye lejáratta. amúgy nem csak suna, hanem sunamuna, suncili, sunci, csak az alap fix:)
2011. máj. 31. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!