Anyukák, milyen kifejezést használtok a gyerekeitek - nem tudom szebben leírni - nemi szerveire? Hogyan tanítjátok őket?
Figyelt kérdés
Nálunk suna és kuki, a barátnőm szerint a suna hülyeség, náluk puna és fütyi van:))2011. máj. 30. 15:36
12/32 anonim válasza:
Hát nekem mind a suna, mind a puna elég fura hangzású... Kisfiam van, nála kuki, fütyi. Kislánynak nunit vagy puncit mondanék.
13/32 anonim válasza:
a női nemi szervet egyértelműen puncinak nevezzük (lányom még nincs) a családban. A kisfiam nemiszervét fütyinek nevezzük, vagy inkább pucának (nem hangzik pejoratívan, a párom olyan édesen tudja mondani a kisfiunknak, hogy kedvet kaptam rá). De ha másnak beszélünk róla, akkor kizárólag fütyi.
15/32 anonim válasza:
nálunk nunci és pöszi,de mama sunbokrétának hívja a nuncit
16/32 anonim válasza:
A suna is és a puna is csúnya szerintem (biztos hallottad már, hogy a jó nőkre azt mondják az idétlen kamaszok, hogy "sunáznám")
Nálunk nuni és kuki vagy fügyi van.
17/32 anonim válasza:
fiam és lányom is van.
nuni/nunus, a nagyik csak puncinak mondják
kuki/kukac, fütyi
19/32 Bea24 válasza:
Nálunk is mindkettő van. :) Nunusnak és kukacnak szoktuk hívni. :)
20/32 anonim válasza:
Punci és kuki.A fenék popper.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!