Fontos, hogy a szülőkormány forgatható legyen a tricikln?
Figyelt kérdés
Vagy nincs jelentősége és a fixszel is jól lehet lavírozni? Néztünk egy Smobyt 10000 Ft-ért, ennek nem forgatható a szülőkormánya, és 15000 Ft-ért egy másikat. De első nekifutásra nekem nem igazán ér meg 5000 Ft ez az egy plusz funkció, de cáfoljatok meg ha nem így van.2011. máj. 28. 19:00
1/5 anonim válasza:
Szia!Fontos szerintem.Viszont van olcsóbb is,én 10 ezerért vettem pikoló triciklit a lányomnak,és nagyon jó.
2/5 anonim válasza:
ha nem tudod irányitani akkor kanarban vagy ha ki kell kerülni valamit fgni kell a kormányt is, és az elég mokás tud lenni meg fáradtságos persze adidg amig nem tud egyeül kormányozni.
3/5 anonim válasza:
Nekünk nem forgatható és nagyon jó,könnyű vele kanyarodni.
Azért annyira lusta ne legyen senki,hogy csak forgathatóval tolja a gyerekét.
Régen nem volt ilyen csak seprűnyéllel toltak minket és nagyon jó volt.Kell egy kis mozgás és nem lesz annyi elhízott anyuka.Bírom ujabban ezt a sok luxust.
4/5 anonim válasza:
Nem kell fogni addig sem a kormányt amig kikerülsz valamit.
A kormány szinte mindnél rögzithető és elég picit megemelni az elejét a tolókarral és simán kikerülöd.
5/5 anonim válasza:
nekünk nem volt kormányozható és direkt így akartam, az elejétől tanítottam a kicsit,hogy KANYARODJ.hát mit mondjak nem volt könnyű eleinte, egy idő után, neki is feltűnt,ha valaminek nekimenne azt bizony ki kell kerülni.és ha meg te akaradod irányítani, ugy ahogy már írták kicsit megkell billenteni és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!