Milyen sebfertőtlenítőt, sebkezelőt használtok?
Betadin csakis. Az nem csíp. Leragasztani nem kell csak ha folyik a vére. :)
Esetleg Neogranormon horzsolásokra, a kipirosodott orra meg Bepanten, mert az nem csinál olyan kemény hámot. Persze a horzsolásokra is mehet ez. Állítólag már van fertőtlenítős változata is, de azt nem ismerem. Mint említettem én Betaninnal fertőtlenítem utána mehet játszani a kölök. :)
Fertőtlenítésre betadine.
Ha erősebben lehorzsolja, én áttörlöm betadinos vattával, később pedig esetleg bekenem neogranormonnal, vagy sudokrémmel.
betadin de a krémet és nem az oldatott az nem folyik le
és varázs tapaszt .-))
és neugranormont
Szia első vagyok! Igen megnéztem a Bepanten plusz a fertőtlenítős, ne felesleges megvenni ha van Betadinod. Akkor jó a sima Bepanten. Orra is jobb mint a Neogranormon, mert mint említettem nem képez olyan kemény hámot, még magamnak is ezzel kenem ha meg vagyok fázva. :)
Én lassan a kullancs csipesz beszerzését fontolgatom, szerintem ugyan nem tervezek erdőt de sose tudni, elég ha bokrokba mászkál a gyermek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!