Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben alszik 2,5 éves gyerkőcö...

Miben alszik 2,5 éves gyerkőcötök ilyen melegben? Zoknit adtok rá?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Igaz 2 éves de rövid újjú bady és vékony hosszú pizsama alsó és zokni.Nagyon hadi lábon áll a takaróval fél percenként takargathatnám ezért kell a zokni.1 hete egyszer nem adtam rá jéghideg volt a lába reggelre:))
2011. máj. 24. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:

2,5 éves kislányom csecsemő kora óta nagyo izzadékony, , soha nem tűrt meg magán semmiféle takarót, így nehéz öltöztetni éjszaka.

Az elején még izgultam h megfázik, de miután tavaly ősszel volt egyszer náthás rájöttem h feleslges parázni..

Szóval ebben amelegben rövidujjúban, egy vékony pamutleggins-ben és vékony bokazokniban alszik. Semmi más...se takaró, semmi.

Neked kell tudnom milyen típus. Én megfagynék ebben a cuccban éjjel de a kislányom egy kazán :))

2011. máj. 24. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Vékony pizsi,zokni nélkül,viszont nem rúgja le magáról a takarót.
2011. máj. 24. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
2,5 éves kisfiam nem egy fázós típus. Ő ebben a melegben rövid ujjú térdig érő pamut napozóban és zokniban alszik. Betakarom, sokszor lerúgja magáról a takarót, de ha fázik újra magára húzza.
2011. máj. 25. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:

bodyban alszik.

adok ra zoknit, de le is szedi magáról.

2011. máj. 25. 01:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Rövid body, pizsi gatyó vagy vékony egybe pizsi. Zokni nincs, csak egy vékony pléd.
2011. máj. 25. 07:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam a megszokások rabja. Hosszúujjú body, zokni, hálózsák. Hosszas alkudozással annyit elértem, hogy már nem a paplanos hálózsákot adom rá, hanem egy nyárit. A takarót soha nem viselte el magán, ezért váltottunk hálózsákra.
2011. máj. 25. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Lányom vékony pizsi és zokni, de szerintem melege lehetett az éjjel így már, mert folyton lerúgta a takarót, pedig ő annyira nem kitakarózós szerencsére.
2011. máj. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!