Adtok atlétát gyerkőcötök ruhája alá ebben a melegben?
Azért kérdezem ezt, mert egy barátnőm mindig ad atléta fazonú body-t a másfél éves kislányára, plusz arra még ráadja a pólót-nadrágot vagy kisruhát. A lényeg, h mindig 2réteg van a kiscsajszin. Azt mondja azért, mert az atléta felszívja az izzadságot. Hát én akármennyire is szeretném ezt megérteni, nekem nem megy. Ha belegondolok, h felveszek egy atlétát, és még abban is melegem van, kizárt, h plusz egy réteggel kevésbé lenne melegem. Sőt, tuti jobban főnék.
Az én fiamon ilyenkor mindig csak egy réteg ruha van. Még nem vettem észre, h csorogna rajta a víz.
Jó ég. Meg akarja főzni a gyerekét?
Vagy valami északi országban élnek, ahol hideg van? :)
Egy body és egy rovidnadrág.Ha tul nagy a meleg, akkor csak body nap kozben és éjszaka is.
7 hos lányka anyukája
Na megnyugodtam, már azt hittem csak én furcsállom.
Azt mondta az anyuka, h néha ő is szokott felvenni, de nekem még sose tűnt fel. Pedig sűrűn találkozunk.
Az ing alá atlétát azt megértem, mert az ingek rendszerint valami selymes anyagból készülnek, ami nincs valami jó kölcsönhatásban az izzadó bőrrel. De egy pamutos póló alá?!
Az enyémen csak egy szál body vagy napozó van.
Te jó ég! Szegény kislány. Biztos nagyon melege lehet. :S
A fiamon (egyéves) egy szál pelus meg egy ujjatlan póló, a lányomon (hároméves) egy bugyi és egy ujjatlan póló van idebenn. Ha kimegyünk, a bugyira, illetve a pelusra jön még egy rövidnadrág. Ha az udvarra megyünk, akkor semmi, meztelenkedhetnek, csak a játszótérre, utcára adok rájuk rövidnadrág-ujjatlan póló párosítást.
A férjem öltönyben jár dolgozni, de fel nem venne az ing alá atlétát ilyenkor, inkább ha nagyon izzadtnak érzi magát, két tárgyalás között hazaugrik inget váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!