Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok atlétát gyerkőcötök...

Adtok atlétát gyerkőcötök ruhája alá ebben a melegben?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt, mert egy barátnőm mindig ad atléta fazonú body-t a másfél éves kislányára, plusz arra még ráadja a pólót-nadrágot vagy kisruhát. A lényeg, h mindig 2réteg van a kiscsajszin. Azt mondja azért, mert az atléta felszívja az izzadságot. Hát én akármennyire is szeretném ezt megérteni, nekem nem megy. Ha belegondolok, h felveszek egy atlétát, és még abban is melegem van, kizárt, h plusz egy réteggel kevésbé lenne melegem. Sőt, tuti jobban főnék.

Az én fiamon ilyenkor mindig csak egy réteg ruha van. Még nem vettem észre, h csorogna rajta a víz.

2011. aug. 23. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jó ég. Meg akarja főzni a gyerekét?

Vagy valami északi országban élnek, ahol hideg van? :)

2011. aug. 23. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Egy body és egy rovidnadrág.Ha tul nagy a meleg, akkor csak body nap kozben és éjszaka is.

7 hos lányka anyukája

2011. aug. 23. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:
11 hós kisfiamon most csak pelenka van.
2011. aug. 23. 14:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor ő is 2 réteg ruhába mászkál és nem csak a gyereket öltözteti be ennyire??!! Egy nagyon vékony póló és pelus van a lányomon
2011. aug. 23. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Jééézus, dehogy! Egy szál kukiban rohangál itthon, én is egy szál melltartóban és bugyiban vagyok, ha tehetném, még a bőrömet is lenyúznám...
2011. aug. 23. 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Tetőtéri lakásban lakunk, 34 fok van idebent, 20 hónapos a kisfiam, csak pelusban a fiam, éjjel is! Délelőtt min.2-szer lefürdetem, délután menekülünk itthonról! Utcán atléta és bugyipelus van rajta! :) De különben én is hallottam egyszer az egyik fiúmunkatársamtól, hogy azért vesz még nagy melegben is atlétát, mert az felszívja az izzadságot! Ö fehér ing alá vette! Szerintem biztos igaz, de nagyon meleg lehet!
2011. aug. 23. 15:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Na megnyugodtam, már azt hittem csak én furcsállom.

Azt mondta az anyuka, h néha ő is szokott felvenni, de nekem még sose tűnt fel. Pedig sűrűn találkozunk.

Az ing alá atlétát azt megértem, mert az ingek rendszerint valami selymes anyagból készülnek, ami nincs valami jó kölcsönhatásban az izzadó bőrrel. De egy pamutos póló alá?!

2011. aug. 23. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:
a nagyfiam pelenkában van bent, a kertben anélkül, ha utcára megyünk, akkor vékony póló vékony nadrág, a kicsin, aki egy hónapos csak egy ujjatlan body. szerintem konkrétan gyerekkínzás két réteg ruha kánikulában ... rólam most is ömlik a víz, pedig 25 fok van a lakásban és trikóban vaygok
2011. aug. 23. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Az enyémen csak egy szál body vagy napozó van.

Te jó ég! Szegény kislány. Biztos nagyon melege lehet. :S

2011. aug. 23. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:

A fiamon (egyéves) egy szál pelus meg egy ujjatlan póló, a lányomon (hároméves) egy bugyi és egy ujjatlan póló van idebenn. Ha kimegyünk, a bugyira, illetve a pelusra jön még egy rövidnadrág. Ha az udvarra megyünk, akkor semmi, meztelenkedhetnek, csak a játszótérre, utcára adok rájuk rövidnadrág-ujjatlan póló párosítást.

A férjem öltönyben jár dolgozni, de fel nem venne az ing alá atlétát ilyenkor, inkább ha nagyon izzadtnak érzi magát, két tárgyalás között hazaugrik inget váltani.

2011. aug. 23. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!