Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A tiétek még alszik délután?...

A tiétek még alszik délután? 3 éveslesz és ezen a héten már sokadik alkalommal nem alszik el ebéd után vagy csak fél órára. Pedig az oviban is kell. És nekem is szükségem van arra a 2 órára délután.

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez már nálatok egy jel! Nagyon sok baba már nem alszik ilyen idös korára. Az én kisfiam 3 és fél, de még alszik. Igaz ö korán is kell az ovi miatt,fél 7-kor (sajnos hétvégén is!!!)és este 8-kor megy aludni. A déli alvás 1-3 között van, sokszor csak mesél az elején, míg végre elalszik, de 3-kor viszont felköltöm, különben nem menne este idöben.
2009. márc. 14. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én lányom kb. két és fél éves korától nem nagyon alszik délután. Két éves volt, amikor kisöccse született, azután szokott le a délutáni alvásról. Pedig én is szívesen feküdtem le egy kis lazításra olyankor. De ő csendesen eljátszogat, könyvet nézeget, stb. amíg az öccse alszik, vagy ledől mellém és nézi a tv-ben a meséket, ha pedig fáradt, akkor elalszik (nagyon ritka). Oviba szeptember óta jár, féltem én is, hogy ott sem fog aludni, de párszor volt csak ébren eleinte, akkor is csöndesen volt, aztán hozzászokott, hogy elaludjon. Hétvégén viszont még most sem hajlandó itthon lefeküdni, csak ha magától van kedve.
2009. márc. 30. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!