Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 évesen szól kakilás előtt!...

1 évesen szól kakilás előtt! Bili vagy wc-szűkítő?

Figyelt kérdés

Pár napja dzól kisfiam kakilás előtt,hogy "pü" !Szerintetek vegyek neki bilit vagy wc-szűkítőt???

Én még korainak tartom!Nem az?

Ti melyiket vettétek meg a picinek,és mikor?

2011. máj. 20. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi ismerősöknél "láttunk" először bilit. Mikor buzdítottam rá hogy próbálja ki, teljesen hülyének nézett hogy komolyan pisiljen bele ebbe a matricás színes játékbaaa?? és elkezdte tologatni inkább..innentől egyértelmű volt hogy wc szűkítő. Így is lett. Alapvetően is azok a dolgok érdeklik amiket mi csinálunk. Mi nem használunk bilit neki sem kellett.

Milyen típusú baba? jár veled wc-re amikor te mész? Sztem nyugodtan próbáld felültetni wc szűkítőre (arra úgyis szükség lesz később) és ha úgy látod hogy fél a magastól vagy bármitől még mindig vehetsz egy bilit.

2011. máj. 20. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

hát őszintén megmondom én vennék ezt is azt is....bilit lehet venni elég olcsón, a WC szűkítőre meg úgyis szükség lesz.

De nem korai!Okos babád van!Ha szól, használd ki, mert ha most azt tudatosítod benne, hogy nem kell szólnia, mert nem történik semmi, akkor később nehezebb lesz rászoktatni.

Amúgy úgyis "hosszú út" mire teljesen leszokik a pelusról, simán el lehet kezdeni most.Én pl már 16 hónaposan teljesen szobatiszta voltam.

2011. máj. 20. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó, ha mindkettő van.

Először a szűkítő jött be a fiamnak, aztán valami miatt áttért a bilire.

2011. máj. 20. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
4 gyerek van,csak szűkítőnk volt,bili nem.2 évesen lettek szobatiszták,alig várták,h kipróbálhassák a vécét,hál istennek nem kellett bilit pucolnom.:))
2011. máj. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!