Kelemenkelo kérdése:
2.5éves kislányomnak mintha a falnak beszélnék?
Figyelt kérdés
szofogadatlan de ha neki kell valami hiszti sirás ...hogyan kezeljem?2011. máj. 19. 13:53
1/3 anonim válasza:
Ebben a korban van, ez a természetes viselkedés. Elsősorban higgadtan, megfontoltan próbáld megoldani az adott helyzeteket. Ne legyen mindig az, amit ő szeretne, köss vele kompromisszumokat!
2/3 anonim válasza:
én ha nem csinálja, amit kérek, megmondom neki, hogy jó, majd legközelebb ha te kérsz vmit, én se csinálom meg. ez sokszor beválik. ha nem, akkor kicsit emeltebb hangon szólok neki, hogy süket vagy? nem hallod hogy szóltam hozzád?? nagyon hajlamos rá, hogy ne figyeljen oda, ha épp nincs kedve.......ha ez se válik be, akkor odamegyek, odafordítom magamhoz, és úgy mondom el amit szeretnék. ez van hogy hisztibe torkollik... azzal meg nem törődöm.
3/3 anonim válasza:
Kezet foghatunk...:D,én már bevezettem a vizet,ha hiszti van megy a viz a szeme közé,nemtudok jobbat,mindig van választási lehetősége,de nem mindig él vele,én pedig már belefáradtam az állandó hisztizésbe,ha kell minden nap leöntöm,nem azért mert nekem ez annyira jó:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!