Mennyibe kerül egy állandó bébiszitter bp-en egy 4 éves mellé?
Akit nem vettek fel oviba, az anya munkaidejére?
(mondjuk 7-16-ig lenne a gyerekkel...)
Pontosan nem tudom, de tényleg olyan 800 Ft körüli órabér, ami elfogadott, bár ez megegyezés kérdése. Amúgy ne haragudj az OFF-ért, de pont ilyen munkát keresek.
Esetleg, ha gondolod, vállalnám.
L/24
Szerintem Ti el vagytok totálisan szállva az áraktól.
Hozzánk kb 8 éven keresztül járt nyaranta mindig egy-egy egyetemista lány, volt olyan , hogy több éven keresztül ugyanaz jött, és vigyázott a nyári szünetben a lányaimra ( kettőre). Az első évekre már nem melékszem, de az utolsó 3 év havi 80 ezer forint volt, heti 5 nap 9 órában. Ott alvás nem volt, egy-egy túlóra vagy hétévége, de az külön fizetve volt alku alapján.
Szerintem, kedves kérdező érdeklődj utána, persze attól függ, hogy kit keresel. Előszőr én is hivatásos bébyszittereket hívtam fel, ők valóban ennyit kértek, aztán lejjebb adtam a szintet, és gyógypedagógus hallgatókat hívtam, majd jött a nővére, ismerőse, stb. Van aki jó volt, van aki kevésbé.
Köszönöm mindenkinek.
Jobban járnék, ha én is elmennék bébiszitternek :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!